GR Αρχική Εταιρεία

CSR

 

 

ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

         

 

UN GLOBAL COMPACT

Τα Logistics αφορούν την αποδοτικότητα. Ως πάροχος υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας αντιλαμβανόμαστε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της δουλειάς μας και αναγνωρίζουμε την ευθύνη μας να βρίσκουμε λύσεις σε αυτό.

 

Βοηθούμε τους πελάτες μας στην ανάπτυξη αειφόρων εφοδιαστικών αλυσίδων, παρακολουθώντας διαρκώς το αποτύπωμα άνθρακα και σχεδιάζοντας λύσεις που να οδηγούν στη μείωσή του.

 

 

 Το UN Global Compact είναι μια πρωτοβουλία την Ηνωμένων Εθνών η οποία ενθαρρύνει επιχειρήσεις από όλον τον κόσμο ώστε να υιοθετήσουν αειφόρες και κοινωνικά υπεύθυνες τακτικές, και να αναφέρουν την πρόοδο τους.

Αυτό σημαίνει ότι λειτουργούν με τρόπους που, τουλάχιστον, να πληρούν τις θεμελιώδεις αρχές στους τομείς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της εργασίας, του περιβάλλοντος και της καταπολέμησης της διαφθοράς.

Συμμετέχοντες στο UN Global Compact από όλους τους κλάδους αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας τους υιοθετώντας υπεύθυνες πρακτικές, και αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας, καθώς και για την υποστήριξη στην εκπαίδευση, την υγεία και την Ειρήνη.